ενας μικρος παραδεισος σας περιμενει

ησυχα και ανετα δωματια

μολις 30 μετρα απo την παραλια

Καλωσήρθατε

welcome

Just 20 meters from the beach of Plakias, we are waiting for you at Korali studios & apartments.

Our location is ideal for a quiet holiday as it is operating near the center but at the same time refrain from anything that might disrupt you.
All our apartments have a sea view .

We have 10 studios and 2 apartments, cleanliness is daily and we serve breakfast on request.
Do not hesitate to contact us for any questions!

περισσότερα

Επικοινωνείστε

Email:info@coralistudiosplakias.gr

Κινητό:+30 6937235392

Σταθερό:+30 2832 031276

Fax:+30 2832 031276

Ρέθυμνο Πλακιάς 74060

περισσότερα
Οι καλυτερες διακοπες περισσότερα
Δραστηριότητες
Οι περίπατοι σε μονοπάτια με σπάνια χλωρίδα και πανίδα είναι μία από τις δραστηριότητες που προσφέρονται στην περιοχή.Υπάρχουν επίπεδα δυσκολίας καθώς και επαγγελματίες του είδους που μπορούν να σας ενσωματώσουν στην ομάδας τους. .
H πoδηλασία είναι ένα σπορ που προσφέρεται στον Πλακιά καθώς υπάρχουν αρκετές υπέροχες διαδρομές μέσα στην φύση με τη θάλασσα στη μια μεριά.Επιχειρήσεις από τις οποίες μπορείτε να ενοικιάσετε ποδήλατα βρίσκονται στον κέντρο της περιοχής.
Δραστηριότητες
Δραστηριότητες
Στην περιοχή δραστηριοποιείται ένας ιππικός όμιλος που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να μάθουν η απλά να κάνουν μία απλή βόλτα με άλογο ή γαϊδουράκι.
Φυσικά σε ένα μέρος με τόσες ξεχωριστές παραλίες ξεχωρίζουν τα θαλάσσια σπορ.Τις ημέρες που έχει δυνατούς ανέμους μπορείτε να κάνετε wind-serfing ή σανίδα ενώ τις υπόλοιπες ημέρες μπορείτε να διαλέξετε από μια ποικιλία δραστηριοτήτων.
Δραστηριότητες